Huskyhupailu on mukavaa talvipuuhaa koko perheen yhteistä talvipuuhaa! Hupailusta vastaa Routa Travel -niminen yritys, jolla on pitkä kokemus monipuolisten talviaktiviteettien tarjoamisesta. Tämä artikkeli tutustuttaa sinut huskyhupailun sisältöön ja toivottavasti inspiroi sinua kokeilemaan tätä upeaa talviaktiviteettia! Jos suuntaat lomalle Kuhmoon, ei huskyhupailua kannata jättää väliin, sillä kokemus on ainutlaatuinen ja ikimuistoinen!

Mitä hupailu sisältää?

Hupailu sisältää huskyajelua tilan omilla turvallisilla reiteillä, jotka sijaitsevat lähellä huskytilaa. Tilalle on helppo mennä, sillä se sijaitsee ainoastaan puolen tunnin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Hupailukautta vietetään joulukuun alusta huhtikuun puoliväliin ja sen kesto on kolmesta neljään tuntia riippuen osallistuvan ryhmän koosta. Hupailuun voi osallistua kerralla 2–10 henkilöä, joista vähintään yhden tulee olla täysi-ikäinen. Jokainen hupailukerta räätälöidään ryhmän toiveiden pohjalta.

Hupailun parasta antia ovat telmivät rekikoirat, joiden hauskanpitoa seuratessa omat arkiset murheet on helppo unohtaa. Erityisesti perheen pienimmät nauttivat huskyjen seurasta ja niiden rapsuttelusta. Jokainen osallistuja pääsee myös kokeilemaan miltä tuntuu taittaa matkaa koiravaljakon kyydissä. Rekiajelun riemussa on jotakin erityisen ainutlaatuista ja autenttista! Jos pakkanen on kovin pureva, on hupailun aikana mahdollista lämmitellä myös sisätiloissa, viihtyisässä eräkämpässä. Vaikka eräkämppä onkin lähellä, tulee hupailuun pukea päälle lämpimät vaatteet. Näin reessä istuminen on miellyttävää, vaikka ulkona paukkuisikin kova pakkanen.

Mitä hupailu maksaa?

Hupailun hinnat alkavat 75 eurosta per henkilö. Tämä hinta koskee alle 15-vuotiasta lasta. Aikuisen vähimmäishinta on 125 euroa per henkilö. Alle 5-vuotiaat lapset pääsevät osallistumaan hupailuun maksutta. Hinta sisältää koiravaljakkoajelutuksen, kahvin, teen tai kaakaon sekä kuljetuksen koiratilalle Kuhmon keskustasta ja tilalta takaisin keskustaan.

Lisämaksusta on mahdollista järjestää kuljetus Vuokatista koiratilalle tai päästä nauttimaan perinteisestä rantasaunasta. Kuhmon loma onkin näppärää liittää Vuokatin laskettelulomaan ja saada näin lomalla entistä enemmän kokemuksia ja elämyksiä. Lisämaksua vastaan on mahdollista nauttia myös erilaisista lisäohjelmista, kuten syntymäpäivänohjelmasta, illallisesta, uuden vuoden ohjelmasta tai jouluohjelmasta.

Kannattaa tutustua myös muihin Routa Travelin matkailutuotteisiin, kuten luontoretkiin, ja ottaa kaikki mahdollinen irti Kuhmon lomasta! Kuhmo tarjoaa oivalliset puitteet upealle luontolomalle ja rentouttavalle luonnossa liikkumiselle.