Kuhmon seudulta löytyy monenlaisia rekikoiriin liittyviä elämyksiä. Tämä artikkeli tutustuttaa sinut romanttiseen kahden hengen huskylomaan, joka on juuri oikea valinta, jos haluat tehdä vaikutuksen partneriisi!

Mitä loma sisältää?

Romanttiseen huskylomaan kuuluu tietysti kahdenkeskinen rekikoiraretki, joka on unohtumaton elämys. Jännittävä ja tunnelmallinen retki on oivallinen tapa tutustua toiseen paremmin tai syventää pitkää suhdetta. Se tarjoaa upeita elämyksiä, joita voi muistella yhdessä vielä pitkään retken jälkeen.

Loman aikana pääsette yöpymään ylelliseen Hotelli Kalevalaan. Hotelliyöpyminen on jo itsessään ihana pakotie arjesta!

Ensimmäisenä lomapäivänä saavutaan Hotelli Kalevalaan ja majoitutaan kahden hengen huoneessa. Tarjolla on illallista ja sauna.

Toisena lomapäivänä matkaan lähdetään aamiaisen jälkeen. Huskytarhalle siirrytään oppaan johdolla ja siellä pukeudutaan lämpimiin talvivaatteisiin. Matkaan päästään, kun alkuopastus on käyty. Matkailijat pääsevät istumaan valjakon kyydissä ja kokeilemaan myös itse ajamista. Matkaa taitetaan 20-25 kilometriä riippuen vallitsevista olosuhteista. Matkan aikana pidetään pieni evästauko ja pysähdytään ottamaan kuvia muistojen aarrearkkuun. Illalla on mahdollista päästä saunaan ja nauttia oppaiden kokkaamasta paikallisesta illallisesta.

Kolmantena päivänä vietetään kiireetöntä ja iloista aikaa rekikoirien kanssa. Samalla nautitaan ympäröivästä luonnosta. Neljäntenä päivänä lähdetään kotimatkalle aamupalan jälkeen.

Mitä loma maksaa?

Loman hinta tietysti kiinnostaa, vaikka voimmekin sanoa, että tähän lomaan kannattaa säästää ja sen eteen kannattaa nähdä uhrauksia, etenkin, jos tavoitteenasi on hyvän vaikutuksen tekeminen. Loman hinta on edullisimmillaan 1004 euroa per henkilö, eli ihan edullisesta lomasta ei ole kyse. Rahoilleen saa kyllä vastinetta eli sikäli jokainen tähän lomaan sijoitettu euro on hyvin sijoitettu euro.

Hinta sisältää täysihoitomajoituksen. Kaksi yötä majoitutaan hotellissa ja yksi yö vietetään huskytarhalla. Lisäksi hintaan kuuluu kaksi päivää kestävä huskysafari opastuksella, sauna jokaisena iltana ja talvivaatetus, joka sisältää haalarin, kintaat ja kengät.

Milloin?

Romanttiselle huskylomalle on mahdollista lähteä rekivaljakkoajeluaikana, eli 4. tammikuuta ja 5. huhtikuuta välisenä aikana. Loma kestää neljä päivää ja kolme yötä ja se on tarkoitettu kahdelle hengelle. Romanttinen loma sopii hyvin esimerkiksi hääpäivän viettoon tai vaikkapa aikoessasi kosia toivottavasti tulevaa puolisoasi.