Husky-safari on ikimuistoinen elämys, josta kannattaa ottaa kaikki irti. Matkan aikana pidetään yleensä myös taukoja, jotka kannattaa hyödyntää mukavan tekemisen puitteissa. Tämä artikkeli tarjoaa sinulle muutaman mukavan vinkin.

Nauti revontulista

Jos olet matkassa revontulien aikaan ja revontulialueella, kannattaa revontulista ottaa kaikki irti. Rentoudu niitä katsellen ja ikuista parhaat revontulet kamerallasi. Kannattaa jakaa parhaat otokset myös ystäviesi ja someseuraajiesi kanssa esimerkiksi Instagramissa ja Facebookissa. Samalla kannattaa palauttaa mieliin muinaiset revontuliin liitetyt tarut, joissa kettu repolainen hyppeli talvisella taivaalla häntäänsä heiluttaen ja saaden samalla aikaan revontulet – luonnon oman ihmeellisen ilotulituksen.

Rentoudu pelaten

Jos safarin taukopaikalla toimii nettiyhteys, kannattaa kokeilla rentoutumista pelaten. Mobiililaite on tähän näppärä väline, sillä olet todennäköisesti ottanut sen mukaan safarille jo turvallisuudenkin kannalta. Kokeile vaikkapa Pikakasino Suomi-sivustoa ja sen monenlaisia pelimahdollisuuksia tauon aikana. Esimerkiksi kolikkopelien saloihin pääsee helposti tutustumaan lyhyenkin tauoan aikana, sillä ne eivät sisällä vaativia sääntöjä. Usein niitä pääsee pelaamaan jopa maksutta ilmaiskierrosten kautta. Saatat jopa löytää koira- tai vaellusaiheisia pelejä, jotka sopivat erityisen hyvin safarin teemaan.

Lue kirjaa

Pelaamisen lisäksi kännykkäsi uumenista löytyy paljon muutakin viihdettä, joka sopii erinomaisesti pienen tauon levähdyshetkeen. E-kirjat ovat siitä näppäriä, että niiden ansiosta vältyt kantamasta mukanasi painavia kirjoja ja sinulla on silti kätesi ulottuvilla paljon mielenkiintoista luettavaa juuri silloin, kun haluat pitää pienen rentouttavan tauon. Kirjojen lisäksi myös esimerkiksi leffat, sarjat ja dokumentit tarjoavat mahdollisuuden rentoutua ja levähtää.

Nauti kahvihetkestä

Luonnonhelmassa nautitut kahvihetket ovat monen huskysafarin parasta antia. Osa safareista sisältää jopa pieniä tilaisuuksia, joiden aikana pääset tutustumaan paikalliseen kulttuuriin ja kahvittelutapoihin. Avotulella valmistettu kahvi ja pienet kahviherkut kruunaavat antoisan päivän.

Tutustu huskyihin

Huskyt ovat upeita koiria ja juuri niiden ansiosta pääset kokemaan upean safarin. Koirille tulee toki antaa riittävästi aikaa levätä safarin tauoilla, mutta jos niiden ohjastaja vain antaa luvan, voit tutustua koiriin lähemmin tauon aikana. Vaikka huskyt näyttävätkin perin susimaisilta, nauttivat ne yleensä rapsutuksista ja istahtavat mielellään viettämään taukoa kanssasi.